spegel

I söndags ropade jag hem en stor spegel med guldram på auktion. Har letat länge och nu hittade jag den! Spegeln ska hänga ovanför vasken i det blivande badrummet. Det var precis att den gick in i bilen när jag hämtade den nu i kväll. Precis! Efter fyra försök lirkade killarna in den, sen fick vi knappt ut den. Tung är den också. Skam den som ger sig. Nu är den hemma och kan stå och vänta den med på att bygget ska komma igång.

Badrummet kommer att inredas ljust och rustikt med inslag av guld. Jag vill framhäva känslan av rymd och lyx. Riktiga material. Kanske vi kan få plats med en palm också? Det är lätt att sväva iväg i tankarna. Genuina gamla möbler, smarta lösningar, möbler som får en ny funktion, en rymlig dusch, ett härligt tassbadkar och gammaldags classic blandare. När man ändå får bestämma hur man vill ha det så…

Nästa projekt blir att påbörja förvandlingen av det gamla skrivbordet som ska bli kommod. skulle helst vilja lägga en hel stenskiva på och sedan ställa vasken där på. Får se vilka material jag kommer över. Skrivbordsytan måste i alla fall skyddas från vatten. En marmorskiva kanske? Vi får se! Dags att börja skissa och leta.

20694_10152907605718198_5576166824396347888_n

Annons