Tillbyggnad1Skopan är satt i marken och balkong och förråd är krossade till marken för att ge plats till nya tillbyggnader. Det är med pirrande spänning, glädje och fullkomlig fasa som byggprocessen nu är igång. I början på året 2016 finns ljuset i tunneln, förbi förberedelser, tomtgränsproblem, avhuggna kablar och bygge. Där står tillbyggnaderna på 70kvm med spirande ny gräsmatta klar.

Nu är tomten plockepinn, Tillbyggnad2lervälling och kratrar. I förrgår gick telefonledningen, igår elen till studion och varför inte ta EONs huvudelkabel till huset också. Eon var dock snabbt på plats och reparerade skadan. Den sista kabelreperationen skedde i fullkomligt mörker. Nu vet vi dessutom var elskåpet till vår fastighet står i byn. Alltid något för framtiden. Nu fattas egentligen bara att vi hittar ett fantastiskt fornminnesfynd. Kanske en vikingaby med revolutionerande upptäckt om deras handel för tusen år sedan. Idag är en ny dag och byggarna fortsätter att gräva. Jag håller mig borta.

Annons